Ge gåvokort till personal

Att ge gåvokort till personal är ett bra sätt att ge dem uppskattning. Om ni vill ge gåvokort till er personal, så kan ni välja att använda er av smarta, digitala presentkort. Ni kan då gå via mobilapresentkort.se. Bakom den sidan står ClearOn. Det är enkelt att ge ut dessa presentkort, då de skickas ut som ett sms till alla mottagare. Mottagaren kan sedan lösa in sitt gåvokort och välja en av många produkter. Bland det de kan välja finns:

  • Olika sorters choklad
  • Olika sorters glass
  • Godis
  • Fikabröd
  • Chips/snacks

Om ni ska skicka ut sådana här digitala gåvokort, så kan ni antingen välja ut vad för produkt det ska gälla för, eller så tar ni den så kallade Sverigechecken och bestämmer ett värde.

Personalen uppskattar att få gåvokort

Det är rätt bra att ibland ge gåvokort till personal, så att de vet att ni som företag uppskattar dem och vad de gör. Fördelen med mobila presentkort är just enkelheten i att skicka ut dem och att de även är enkla för mottagaren att lösa in.

För att fixa gåvokort, så besök mobilapresentkort.se. Välj där ut vad för produkt det ska vara, eller bestäm en summa, max 500 kr. Det går även att bifoga en personlig hälsning.

Det finns sedan över 3000 butiker där mottagarna kan lösa in sina mobila presentkort.

För företag finns det även andra sätt att skicka ut dessa gåvokort, som till exempel via mailen. Företag kan även själva få tillgång till ett system för att hantera alla utskicken av presentkorten.