Smart betalningssystem

Att ha ett smart betalningssystem är bra om du äger en butik. Om du vill, läs mer om betalningssystem här. Det system för betalning vi talar om här, det är egentligen en form av butiksdatasystem. I detta system så finns det en mängd bra funktioner bland annat ett smart kassasystem. Systemet i sig heter Wave POS. Bakom hela systemet står ClearOn. I systemet så ingår:

  • Alltid rätt pris i systemet
  • Smarta integrationer
  • Smarta betalningar
  • Statistik och analyser
  • Bokföring och fakturering

Det är ett helt komplett system med allt du behöver ha för din butik. Du har med den alltid full kontroll på bland annat priser, försäljning, administration med mera. Det är ett mycket smart system väl värt att satsa på.

System för betalningar och mer

Att ha ett bra betalningssystem är ju ett måste för dig som säljer saker. Det kan vara smart att satsa på detta butiksdatasystem, så att du får mer funktioner att använda dig av än att bara ta betalt av dina kunder. Wave POS har en egenutvecklad programvara med stöd för Open Source. Systemet kan på egen hand alltid uppdatera priser, då den har mycket smarta integrationer.

Betalningssystemet gör att du även kan hantera så kallade värdebärare. Det handlar då om sms kuponger, ombudskvitton för spel med mera.

Givetvis så kan du även med detta system förenkla att ta betalt av dina kunder samt att du kan förenkla din egen administration.

I systemet kan du även få tillgång till uppdaterade priser, artiklar och aktuella kampanjer från din grossist och andra leverantörer varje natt. Det gör att du sparar tid och du sparar pengar!